Ajankohtaista

Salto Systems Turvaurakoitsijoiden uusin yhteistoimintajäsen

SALTO Systems  on Turvaurakoitsijat ry:n uusin yhteistoimintajäsen!

Vuodesta 2001 lähtien SALTO Systems on valmistanut ja toimittanut markkinoiden teknologisesti kehittyneimpiä kaapelittomia ja avaimettomia kulunhallintajärjestelmiä. Jatkuvan kehityksen ja innovoinnin myötä SALTO Systems on sitoutunut luomaan teknologisesti edistyksellisimmän elektronisen lukitusjärjestelmän. SALTO Systems on maailman johtavia kulunhallintajärjestelmien valmistajia.

Uraauurtavan SALTO Virtual Network (SVN) data-on-card -teknologian ansiosta tietoa kuljetetaan järjestelmässä kulkutunnisteilla. SALTO SVN koostuu langoitetuista online-ovista sekä paristokäyttöisistä langaton online- ja offline-lukijoista. Tällä hetkellä SALTO SVN -järjestelmän kulkupisteitä on maailmanlaajuisesti yli 4 miljoonaa yli 90 maassa ja yli 20 000 projektissa. Käyttäjiä järjestelmässä on yli 20 miljoonaa päivittäin.

Viimeisimpänä aluevalloituksena SALTO Systemsistä on tullut johtava toimija pilvipohjaisissa teknologioissa sekä mobiiliratkaisuissa. SALTO KS ”Keys as a service” on pilvipalvelujärjestelmä, jolla pystytään hallitsemaan langaton online -lukijoita pilven yli. Lisäksi molemmissa järjestelmissä pystytään hallinnoimaan ja avaamaan ovia mobiiliälylaitteella.

'Mullistimme kulunhallin­nan maailmanlaajuisesti toimialoilla, joissa turvallisuus on äärimmäisen tärkeää – lentokentiltä ja tervey­denhuollosta kouluihin ja hotelleihin. Nyt jatkamme innovointia ja varmistamme, että tuotamme myös jatkossa markkinoille alan kehittyneimpiä lukitusjärjestelmiä.'