Ajankohtaista

Digiasta liiton yhteistoimintajäsen

Digia Oy on Turvaurakoitsijaliiton uusin hopeatason yhteistoimintajäsen.

Digia on toteuttanut erityisesti lukitus- ja turvallisuusalan toimijoille tarkoitetun D365 Security - ratkaisun, joka sisältää yhteistyössä alan toimijoiden kuten AM Security Oy:n,
AM Lukkoasema Oy:n, Itä-Helsingin Lukko Oy:n ja Järvenpään Lukko Oy:n kanssa huomioituja lukitus- ja turvallisuusalan parhaita käytäntöjä.

D365 Security

Nopea ja joustava kassatoiminto

Asentajien mobiili kenttätyökalu töiden hallintaan

Sähköinen allekirjoitus

Avainhallinta (tulossa)

Tarjouskohteiden nopea ja luotettava massalaskenta

Perustuu Microsoft Dynamics 365 Business Central - järjestelmään

D365 Securityn on toteuttanut Digia, joka on suomalainen IT-palveluyritys. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitaalisuuden mahdollisuudet.
Toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa, Raumalla, Vaasassa ja Lahdessa.

Lisätietoa D365 Security -ratkaisusta löydät täältä

Ota yhteyttä

Sami Ringvall

Asiakkuuspäällikkö | Microsoft Partner Seller (P-SSP)

050 529 8536
sami.ringvall@digia.com

www.linkedin.com/in/samiringvall

Turvaexpertit Helsingille toinen toimipiste

Turvaexpertit Helsinki Oy solmi 5.3.2019 valtuussopimuksen Abloy Oy:n kanssa uusien, Vantaalla sijaitsevien toimitilojen osalta. Jatkossa Turvaexpertien asiakkaita palvelee kaksi Abloy-valtuutettua liikettä; Hämeentiellä Helsingissä, sekä Ansatiellä Vantaalla. Näin yritys voi vastata asiakkaiden kasvavaan palveluntarpeeseen entistä palvelulähtöisemmin.

Vantaan toimipiste avautuu huhtikuussa 2019, myöhemmin tiedotettavana ajankohtana.​

Kiinteistöjen yhteiset teletilat ovat tietoturvariski

Yhteisten teletilojen tekninen ja rakenteellinen suojaus jää usein huomioimatta, eikä tilojen valvonta näin ollen ole kenenkään hallinnassa. Tämä on huolestuttava tilanne, joka saattaa pahimmillaan johtaa vakaviin tietoturvariskeihin ja vahinkoihin esimerkiksi langattomien vakoiluohjelmien asentamiseen tai pelkästään ilkivallan tekemiseen.

Tämän vuoksi kiinteistöissä on syytä tarkastaa yhteisten teletilojen turvallinen lukitus ja avainhallinta sekä varmistaa kenellä on pääsyoikeus yhteiseen teletilaan. 

Kiinteistön omistajalla on 100% vastuu yhteisten teletilojen lukituksesta sekä sen tietoturvallisuudesta. Yhteisillä teletiloilla tarkoitetaan tiloja, joissa on usean liittymänhaltijan liittymiin kuuluvien johtojen kytkentäpaikkoja tai näihin liittymiin kuuluvia telelaitteita. Lukituksella turvataan myös viestintäsalaisuutta ja muuta tietoturvallisuutta.

 KTL1E-järjestelmä

Valtakunnalliset teleoperaattorit, Yrityssuojeluyhdistys ry, Viestintävirasto, Finanssiala ry, Kiinteistöliitto, Isännöintiliitto, Suomen Turvaurakoitsijaliitto, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry ja Abloy Oy ovat sopineet valtakunnallisesti yhteisestä teletilojen sarjasta KTL1E, jolla uudet ja saneerattavat tilat sarjoitetaan.

KTL1E-lukitusjärjestelmä on suosituksen mukainen tapa lukita kiinteistöjen teletilat ja reittiavaimille tarkoitetut avainsäilöt. Tietoturvan sekä valvotun avainhallinnan lisäksi KTL1E-lukitusjärjestelmä helpottaa palvelujen toimitusta ja ylläpitoa kiinteistöissä. Turvaurakoitsijaliiton jäsenyritykset auttavat lukituksen suunnittelussa.

Katso video teletilojen oikeasta lukituksesta tästä.

RCO Security Finland yhteistoimintajäseneksi

RCO Secrity on Turvaurakoitsijaliiton uusin yhteistoimintajäsen!

RCO Security on voimakkaasti kasvava pohjoismainen turvallisuusalan yritys, joka tunnetaan laadukkaiden turvallisuusjärjestelmien ja tuotteiden valmistajana Pohjoismaissa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. monipuoliset kulunvalvonta-, rikosilmoitin- ja ovipuhelinratkaisut sekä laajat integraatiot muihin turvallisuusjärjestelmiin.

RCO tunnetaan korkeasta pohjoismaisesta laadusta sekä uusista innovaatioista. Tuotteemme on kehitetty Pohjoismaiset olosuhteet huomioon ottaen; tuotekehityksemme sekä tuotteidemme valmistus ja laadunvarmistus tapahtuvat Ruotsissa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Katso lisää osoitteesta: www.rcosecurity.fi.