Ajankohtaista

Turvasuojaajakortin voi hakea nyt sähköisesti!

Nyt voit laittaa yksityisen turvallisuusalan korttihakemuksia vireille verkossa

Verkon kautta saat vireille vartijan, väliaikaisen vartijan, järjestyksenvalvojan tai turvasuojaajan korttihakemuksen niin uusille kuin uusittaville korteille. Verkkoasiointi käynnistetään sivulla www.poliisi.fi/asiointipalvelu .

Verkkoasiointi on otettu käyttöön 11.6.2016. Se edellyttää yksityishenkilöltä verkkopankkitunnuksia.

Verkossa voit jättää korttihakemuksen, hakemusliitteet ja korttivalokuvan sähköisesti sekä maksaa käsittelymaksun verkkopankissa. Toistaiseksi joudut kuitenkin vielä asioimaan myös poliisilaitoksella hakemuksen viimeistelemiseksi. Selkeä ohjeistus tekee lomakkeiden täyttämisestä entistä mutkattomampaa. Verkkoasiointi lyhentää käsittelyaikoja ja vähentää asiointikäyntejä poliisiasemalla.

Lisätietoja saa poliisin verkkosivuilta, www.poliisi.fi.
Ylitarkastaja Tarja Ranta, 0295 481 550

ELF-konventio Kööpenhaminassa

Euroopan lukkoseppäliiton, ELF:n vuotuinen konventio pidetään tänä vuonna Kööpenhaminassa 19.-22.5.2016. Konventiossa on erilaisia kursseja niin lukkosepille kuin liikkeiden vetäjillekin, kolmepäiväiset messut sekä ELF:n hallituksen kokous sekä Ruotsin ja Tanskan lukkoseppäliittojen vuosikokoukset. Virallisen ohjelman lisäksi luvassa on tervetuliaisjuhla sekä konvention huipennuksena perinteinen gaalaillallinen lauantaina 21.5.

Turvaurakoitsijaliitolla kunniapuheenjohtaja

Liiton pitkäaikainen toimitusjohtaja ja konsultti Tuomas Kajàn valittiin itseoikeutetusti Turvaurakoitsijaliiton kunniapuheenjohtajaksi. Liiton ensimmäinen kunniapuheenjohtaja oli espoolainen Leo Ahlbom, joka oli yksi liiton ensimmäisistä puheenjohtajista. Turvaurakoitsijaliitto kiittää Tuomas Kajània sitkeästä ja peräänantamattomasta työstä liittomme ja sen jäsenten sekä koko turvallisuusalan puolesta. Yhteistyö jatkuu varmasti vielä pitkään.

Schneider Electric Finland vuoden Yhteistoimintajäsen

Turvaurakoitsijaliiton vuosikokouksessa Imatran Valtionhotellissa valittiin vuoden Yhteistoimintajäseneksi Schneider Electric Finland Oy. Palkinnon vastaanotti lukkoliikkeiden kanssa pitkään toiminut Ismo Salonen.

AM Security Oy Vuoden Turvaurakoitsija

Turvaurakoitsijaliiton vuosikokouksessa Imatran Valtionhotellissa valittiin perinteisesti myös vuoden Turvaurakoitsija. Vuoden 2016 Turvaurakoitsijaksi valittiin AM Security Oy. Palkinnon vastaanotti AM Security Oy:n pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja Heli Lindqvist. Liitto onnittelee AM Securityä!

Turvaurakoitsijaliiton vuosikokous 2016

Turvaurakoitsijaliiton vuosikokous 2016 pidettiin historiallisessa ympäristössä Imatran valtionhotellissa 8.-9.4.2016.

Sääntömääräisen vuosikokouksen lisäksi ohjelmassa oli mielenkiintoinen luento järjestäytyneen rikollisuuden kiinnostuksesta alaamme kohtaan sekä yhteistoimintajäsenten esittelytilaisuus, jossa uutuutena oli 'messupassi'. Kaikki ne, jotka kävivät jokaisella osastolla saivat leiman passiin ja kävijöiden kesken arvottiin iPad Air 2. Yhteistoimintajäseniä oli runsaslukuisesti paikalla ja uudistus otettiin positiivisesti vastaan. Illan juhlallisuuksien yhteydessä myös iPad arvottiin Onnettaren toimesta ja onnellinen voittaja oli Ari Hyykoski Arvolukko Oy:stä.