Jäsenyritykset

Turvaurakoitsijaliiton jäsenliike on luotettava kumppani sen kaikkein tärkeimmän turvaamiseen. Jäsenliike rakenteellisen turvallisuuden ja valvontajärjestelmien taitajana arvioi omaisuutesi ja kotiisi kohdistuvat turvallisuusriskit ja löytää niihin oikeat ratkaisut. - Jäsenliikkeemme asiakkaana olet hyvissä käsissä.

Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsenliikkeet ovat kokonaisvaltaisten turvallisuusratkaisujen ammattilaisia.

Useimmat jäsenliikkeet sivutoimipaikkoineen kuuluvat Turvaurakoitsijaliiton toimintajärjestelmään, ja niillä on laadunvalmistusstandardin SFS-EN ISO 9001:2015 mukainen laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 mukainen ympäristösertifikaatti sekä uusimpana OHSAS 18001:2007 työterveys ja turvallisuussertifikaatti. 

Jäsenliikkeiden lukkosepät ja asentajat ovat poliisin hyväksymiä, ja heillä on työssä mukanaan valokuvalla varustettu turvasuojaajakortti.

Turvaurakoitsijaliiton jäsenliikkeet ovat lähes poikkeuksetta Abloy-valtuutettuja. Abloy-valtuutettu lukkoliike on monipuolisin ja luotettavin kiinteistöjen lukituksen ja avainten toimittaja.

Turvaurakoitsijaliiton jäsenliikkeistä toimipaikkoineen lähes sata on Finanssiala ry:n (FA) hyväksymiä lukkoliikkeitä ja lähes 70 on Finanssiala ry:n hyväksymiä rikosilmoitinliikkeitä.

 

Jäsenliikkeitä löytyi yhteensä 142 kappaletta